RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 530

4 грудня 2015 року

Харківська англійська дебатна ліга KEDL–2015

Харківська англійська дебатна ліга KEDL–2015

29 листопада 2015 року на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету відбулась Харківська англійська дебатна ліга KEDL–2015. Захід організовано головою Дебатного клубу університету Данилом Руденком за підтримки Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених університету та Центру міжнародного співробітництва.

За традицією учасниками англомовного турніру стали не лише українці, а й іноземці — дебатери з Індії та Йорданії.

Під час заходу обговорювались актуальні теми: дозвіл державним службовцям користуватися соціальними мережами, чи повинні дружинники — добровольці, які разом з поліцією патрулювали б вулиці, — отримувати грошову винагороду, чи є виправданою економічна, міграційна, енергетична і паливна блокада країн або окремих областей у боротьбі з тероризмом, навіть якщо це може призвести до гуманітарної катастрофи в регіоні тощо.

Перемогу у турнірі здобула команда Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця “Up in flames”, топ-спікером став Ілля Азовцев (команда “No unity”). До фіналу також увійшов і представник Каразінського університету.

Засідання проходять щосереди о 15:20 за адресою: майдан Свободи, 6, північний корпус університету, 2-й поверх, ауд. 3-14.