RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 986

18 листопада 2015 року

​МЕВ та ТБ — переможець Alma Mater–2015!

​МЕВ та ТБ — переможець Alma Mater–2015!

17 листопада Каразінський університет відзначав день народження та день студента. Першокурсники привітали університетську спільноту, подарувавши найяскравіші виступи гала-концерту традиційного конкурсу Alma Mater.

Вже з перших виступів МЕВ та ТБ стало зрозуміло, що перед нами — майбутній переможець. Глядачі бурхливими оплесками зустрічали танцювальні виступи, які зібрали чи не весь перший курс й заряджали своєю потужною енергетикою. МЕВ та ТБ давно вважається найбільш дружнім, товариським факультетом в університеті, в чому всі вкотре переконалися: підтримати конкурсантів прийшли студенти інших курсів, викладачі і керівництво. Та після концерту він отримав ще й титул найбільш танцювального факультету!

Порадували присутніх й одиночні номери від представників інших факультетів у стилі контемп, хіп-хоп, брейкданс тощо, заворожували виступи гімнасток, намальована на сцені картина й фантасмагоричні театральні дійства, пролунали проникливі чуттєві й драйвові пісні, студенти віртуозно грали на гітарі, фортепіано, баяні, гармошці, електрогітарі та бандурі. Креативне виконання студентського гімну Gaudeamus на різноманітних музичних інструментах університетська спільнота зустріла стоячи і співаючи знайомі кожному слова.

Виступи конкурсантів чергувалися з «театром тіней»: під закадровий голосовий супровід виконувалися зворушливі замальовки про цінності кожного з нас: дружбу, любов, час, сім’ю, мрію й університет. Передостаннім виступом став вокальний номер представниці МЕВ та ТБ, яку, звісно, однокурсники не лишили на сцену одною, а підтримали її чудовим танцем.

Привітав першокурсників з творчим дебютом в стінах Каразінського й «професійним» святом студентів проректор Юрій Холін: «Я завжди знав, що каразінські студенти найкращі в навчанні, науці і спорті, і сьогодні я ще раз з великим задоволенням переконався, що і в творчості їм немає рівних. Після такого шаленого за енергетикою концерту дуже важко щось говорити, бо все ще знаходишся під враженням від великого таланту й вибуху почуттів. „Першу сесію“ ви склади на відмінно. Якби мені довелося визначати переможців, я б не зміг, бо це завдання, яке не вирішить навіть академік».

МЕВ та ТБ завоював найвищу нагороду — гран-прі, яку, між іншим, встановили лише цього року. Шалений вибух емоцій накрив актову залу після оголошення переможця — кожен сприймав це досягнення як своє особисте, розділяючи радість близьких людей. Одразу ж привітали студентів декан Вадим Ігорович Сідоров та його заступник Андрій Павлович Гуслєв, які зробили також селфі з тріумфаторами.

Вітаємо з досягненням, дякуємо за позитивні емоції та зичимо нових здобутків в усіх сферах студентського життя!


Фотозвіт з заходу: