RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 559

9 листопада 2015 року

День відкритих дверей в університеті

День відкритих дверей в університеті

8 листопада 2015 року у Каразінському університеті відбувся перший у поточному навчальному році День відкритих дверей: вступники спілкувалися з представниками факультетів, переглядали фільми про університет, вивчали презентаційні буклети факультетів, спостерігали за науковими дослідами.

Майбутніх студентів привітав ректор, академік Віль Бакіров: «Вже 210 років університет передає наукові знання поколінням фахівців, виконує свою місію „пізнавати, навчати, просвіщати“, збагачує світову культуру й прищеплює духовні цінності. У ХІХ сторіччі Харків був маленьким провінційним містечком, і саме університет дав потужний поштовх його перетворенню на крупний науковий, промисловий, культурний центр, сучасний мегаполіс та європейське місто». Ректор підкреслив, що університет надає можливість професійного, наукового й творчого зростання, всестороннього розвитку особистості, запросив відвідати численні музеї, виставкові майданчики науки й сучасного мистецтва, художню галерею, що діють в університеті, а також побажав визначитися з вибором професії.

Про особливості вступної кампанії 2016 року розповіла відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ольга Анощенко. Було оголошено терміни етапів вступної кампанії, перелік документів, необхідних для вступу, а також акцентовано на принципах застосування пріоритетності (рейтингування) поданих абітурієнтами заяв та вагових коефіцієнтах — нововведеннях вступної кампанії минулого року. Крім того, відбулися зустрічі з представниками факультетів, де абітурієнти отримали більш детальну інформацію про вступ на кожну окрему програму підготовки.


Фотозвіт з заходу: