RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 640

26 вересня 2015 року

Урочиста посвята першокурсників у студенти-міжнародники

Урочиста посвята першокурсників у студенти-міжнародники

Сьогодні на МЕВ та ТБ свято — до факультетської родини приєдналося 240 першокурсників, яких радо вітали очільники факультету, викладачі, студенти та випускники.

«Кожен з вас для нас дуже важливий і дорогий, ми докладемо усіх зусиль, аби ви стали не лише кваліфікованими фахівцями, а й достойними громадянами нашої улюбленої України, нашого рідного Харкова, гідними випускниками Каразінського університету», —звернувся до першокурсників декан Вадим Ігорович Сідоров.

Привітати студентів зі значущою подією у їхньому житті завітали й друзі факультету — депутати Харківської міської ради Габріель Миколайович Міхайлов і Андрій Володимирович Бондаренко.
Одна з кращих випускників факультету, голова Молодіжного руху Харкова Ольга Андріївна Чичина також висловила вітальні слова: «Студентами МЕВ та ТБ не стають, ними народжуються — ми покликані бути кращими. Ми пишаємося нашими викладачами, які закладають в нас такий фундамент, що ми не маємо права не бути кращими. Сьогодні ваш час ставати на наше місце і рухатися вперед. Немає неможливого — МЕВ та ТБ відкриває для вас усі горизонти».

Подарували присутнім свої творчі виступи студенти факультету, виконавши вокальні, танцювальні та акробатичні номери, гумором зарядила публіку факультетська команда КВК «Діти капітана Палича».

Вітаємо першокурсників з початком яскравого, повного чудових моментів життя студента МЕВ та ТБ! Щиро зичимо натхнення, радості і успіхів в усіх починаннях!