RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 591

24 вересня 2015 року

Засідання трудового колективу факультету

Засідання трудового колективу факультету

24 вересня 2015 року відбулося засідання трудового колективу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу.

Було заслухано звіт декана факультету, професора В. І. Сідорова за 2014–2015 навчальний рік, у якому Вадим Ігорович окреслив наукову, навчальну та виховну роботу працівників факультету: відзначив кількість навчальних посібників, монографій, електронних курсів, публікацій наукових статей в періодичних журналах, у тому числі в журналах з імпакт-фактором. Було наголошено на захистах дисертацій, проведенні науково-практичних конференцій, майстер-класів, відкритих лекцій, виконанні науково-дослідних робіт співробітниками факультету. Неабияка увага на МЕВ та ТБ приділяється й культурному життю та дозвіллю. Як зазначив В. І. Сідоров, для студентів регулярно організовуються походи в театри, музеї, туристичні поїздки тощо.

Окремо було акцентовано на кількості отриманих заяв від абітурієнтів: факультет, як завжди, є одним з найпопулярнішим в університеті та Харкові в цілому. Декан також відзначив нагороди, якими було удостоєно співробітників МЕВ та ТБ протягом минулого навчального року, й подякував усім за плідну роботу, завдяки якій факультет є одним з кращих в університеті.

Відкритим голосуванням звіт декана було схвалено одностайно.


Фотозвіт з заходу: