RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 672

24 вересня 2015 року

Презентація кар’єрних можливостей та тренінг з працевлаштування від компанії «САН ІнБев Україна»

Презентація кар’єрних можливостей та тренінг з працевлаштування від компанії «САН ІнБев Україна»

У Каразінському університеті з ініціативи кафедри туристичного бізнесу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбулася презентація кар'єрних можливостей міжнародної компанії «САН ІнБев Україна».

Представники «САН ІнБев Україна» Катерина Коваленко та Євген Бугай розповіли, що її принципи ґрунтуються на постійному вдосконаленні, наданні кращого сервісу при мінімальних витратах, залученні та розвитку талановитих особистостей. «Ми шукаємо людей, які ставляться до роботи як власники бізнесу, ставлять для себе великі цілі і намагаються їх досягти», — зазначила Катерина Коваленко.

В рамках заходу відбувся тренінг з працевлаштування: фахівець з підбору кадрів компанії Валерія Ільїна розповіла про тонкощі відбору кандидатів, проведення співбесіди, про переваги роботи під час навчання, програми стажування для студентів і випускників, а також провела майстер-клас з написання резюме. Студентів старших курсів було запрошено стажуватися з можливістю подальшого працевлаштування в «САН ІнБев Україна».

Довідково.Компанія «САН ІнБев Україна» є дочірньою компанією “Anheuser-BuschInBev”, витоки якої сягають XІV століття, коли 1366 року у бельгійському м. Льовен було засновано пивоварню, і яка наразі є найбільшим виробником пива у світі, працює в 24 країнах і здійснює продажі в більш ніж 100 країнах, її продукція входить до топ–5 FMCG — товарів повсякденного вжитку.

Робота харківського офісу організована за відділами: логістика, підтримка продажів, інформаційне обслуговування, підтримка ІТ-сервісів, фінанси, проектна команда. Окрім власне виробництва продукту, компанія пропагує ідеї відповідального споживання пива, турбується про стан довкілля та переймається суспільними проблемами, зокрема здійснює збір батарейок, проводить акції з обмеження використання паперу, організовує прибирання парків тощо.


Фотозвіт з заходу: