RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 526

11 вересня 2015 року

У Каразінському університеті відбувся Олімпійський урок

У Каразінському університеті відбувся Олімпійський урок

З вітальним словом до присутніх звернувся Віль Бакіров: «Олімпійські ігри — це торжество духу, сили волі, високих спортивних досягнень. Мені дуже приємно, що Харківська область, зокрема Каразінський університет, є активними учасниками олімпійського руху, поширюють його цінності та традиції».

Під час заходу усі присутні змогли поспілкуватися з каразінцями, які досягли значних успіхів на спортивній ниві, — боксером, випускником економічного факультету Олексієм Мазікіним; лучницею, випускницею хімічного факультету Вікторією Коваль; тенісисткою, студенткою соціологічного факультетуМариною Литовченко; лучницею, студенткою соціологічного факультету Оленою Борисенко. Крім цього, відбулися показові виступи каразінців з бодибілдингу, стрільби з лука, боксу, тхеквондо, волейболу та черлідингу.

Також у рамках заходу відбулася виставка, на якій експонувалися фотоматеріали, що відображають зв’язок університету з Олімпійськими іграми, розвиток фізичної культури та спорту в університеті, а також — нагороди каразінських спортсменів.


Фотозвіт з заходу: