RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2332

2 травня 2013 року

Відкриття нового напряму підготовки: 6.030204 «Міжнародна інформація»

Відкриття нового напряму підготовки: 6.030204 «Міжнародна інформація»

Оголошено набір абітурієнтів за спеціальністю «Міжнародна інформація» за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра з 1 липня 2013 року.

У Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, зважаючи на потребу у фахівцях, які забезпечують міжнародну взаємодію у галузі зовнішньополітичних, економічних та культурних взаємовідносин України з іншими державами, відкрито спеціальність «Міжнародна інформація».

Серед вимог до таких фахівців — вільне володіння кількома іноземними мовами, здатність добре орієнтуватися у питаннях, пов’язаних з міжнародними відносинами, світовою економікою, міжнародним правом, досконале володіння сучасними інформаційними та комунікаційними технологіями.

Слід наголосити, що наразі жоден з державних вищих навчальних закладів Харкова не готує фахівців за спеціальністю «Міжнародна інформація», вона відкрита саме у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна внаслідок того, що університет має багаторічний плідний досвід підготовки фахівців у споріднених сферах знань, пов'язаних з міжнародними відносинами, таких як міжнародні економічні відносини, міжнародне право, іноземні мови, інформаційні і комунікаційні технології, зв'язки з громадськістю та інші.

Докладніше тут→