RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 777

1 вересня 2015 року

Зустріч керівництва університету з першокурсниками, які досягли великих успіхів у навчанні

Зустріч керівництва університету з першокурсниками, які досягли великих успіхів у навчанні

У Каразінському університеті в рамках святкування Дня знань відбулася зустріч керівництва університету з першокурсниками-переможцями міжнародних та всеукраїнських олімпіад, всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук та особами, які набрали 200 балів з предметів зовнішнього незалежного оцінювання.

Захід відбувся за участю ректора, академіка В. С. Бакірова, першого проректора з наукової роботи, професора В. О. Катрича, проректора, академіка М. О. Азарєнкова та проректора, професора Ю. В. Холіна.

В. С. Бакіров привітав першокурсників з тим, що долучилися до великої каразінською спільноти: «Наші студенти — активні учасники навчального процесу, ми добре відчуваємо тренди світової освіти і йдемо в ногу з часом, аби класичний університет був сучасним і прогресивним. Вже сьогодні ви зарекомендували себе як кращі, як лідери, тож сподіваємося, що ви будете взірцем для інших».

Студенти дізналися історію заснування університету, познайомилися з непересічною особистістю видатного просвітника В. Н. Каразіна, отримали інформацію про можливості, які дає університет.

Серед учнів, які набрали 200 балів з ЗНО, — студентки факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Вікторія Катрич (напрям «Міжнародні економічні відносини», максимальний бал з української мови і літератури та географії), Єлизавета Маркова та Ірина Пожидаєва (напрям «Міжнародне право», максимальний бал з іноземної мови).