RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 548

10 серпня 2015 року

Студентка університету — серед учасників Міжнародного студентського тижня в Ільменау

Студентка університету — серед учасників Міжнародного студентського тижня в Ільменау

Студентка факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Марина Бикова взяла участь у XII Міжнародному студентському тижні в Ільменау (Німеччина), цьогорічною темою якого стала «Відповідальність».

У рамках заходу проводилися різноманітні лекції та семінари, з доповідям виступили лауреат альтернативної Нобелівської премії Елін Вере, прем’єр-міністр федеральної землі Тюрингія Бодо Рамелов, а також представники некомерційних організацій, акредитованих ООН — IDEAS For Us, The Center for Political Beauty.

У рамках роботи у воркшопі “The Hive: Think and Do Tank” студентка захистила проект щодо можливостей використання вищими навчальними закладами поновлюваних джерел енергії.

Довідково. Міжнародний студентський тиждень в Ільменау (International Student Week in Ilmenau — ISWI) — це один з найбільших студентських фестивалів у світі, що проходить кожні два роки в м. Ільменау (Німеччина). Його мета — надання платформи активним студентам з усього світу для вирішення глобальних, соціально значущих проблем.