RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 618

30 червня 2015 року

Щодо набору студентів для навчання за ОКР «бакалавр» та «магістр» на 2015/2016 навчальний рік

Щодо набору студентів для навчання за ОКР «бакалавр» та «магістр» на 2015/2016 навчальний рік

Останнім часом у засобах масової інформації з'являються різні публікації щодо проекту нового переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти. Подібна ситуація не оминула й факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, про що свідчать численні звернення як самих абітурієнтів, так і їх батьків, які запланували вступати на факультет, і наразі стурбовані невизначеністю своїх планів у світлі різного роду заяв, чуток, коментарів з приводу прийдешніх змін у вступній кампанії 2015 року.

У зв'язку з цим, Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу інформує, що у 2015 році, як і раніше, здійснюється набір студентів для навчання за ОКР «бакалавр» на напрями підготовки «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародне право», «Міжнародна інформація», «Країнознавство», «Міжнародний бізнес», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа».

Як і раніше здійснюється набір студентів для навчання за ОКР «магістр» на спеціальності «Міжнародні економічні відносини» та «Туризмознавство».