RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 563

21 травня 2015 року

Прийом польської делегації в Каразінському університеті

Прийом польської делегації в Каразінському університеті

20 травня 2015 року в Харківському національному університеті відбувся прийом польської делегації Вищої школи готельного бізнесу та громадського харчування міста Познань.

Серед делегатів — проректор з питань науки та планування Вищої школи міста Познань Рената Рачинська, координатор зі студентських питань Анна Король, віце-консул Генерального консульства Республіки Польща у Харкові Ян Здановський та студенти.

Каразінський університет представляли проректор, професор Заріф Назиров, директор Центру міжнародного співробітництва Олена Шаповалова, керівник Українсько-Польського академічного центру науки і культури Тетяна Біткова, завідувач кафедри туристичного бізнесу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Анатолій Парфіненко.

У рамках прийому представники польської Вищої школи відвідали Українсько-Польський академічний центр, Музей історії університету та провели робочу зустріч з каразінцями на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу. Метою візиту було підписання рамкового договору про співпрацю між Каразінським університетом та Вищою школою готельного бізнесу та громадського харчування міста Познань.

Вітаємо виші з розширенням міжнародного співробітництва та бажаємо плідної співпраці у майбутніх спільних проектах!


Фотозвіт з заходу: