RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 493

29 квітня 2015 року

МЕВ та ТБ відсвяткував 10-ту річницю!

МЕВ та ТБ відсвяткував 10-ту річницю!

З нагоди 10-річчя від дня заснування факультету відбувся круглий стіл за участю декана, професора В. І. Сідорова, заступників декана, завідувача кафедри міжнародних економічних відносин, професора Н. А. Казакової, доцента Л. І. Григорової-Беренди, А. П. Гуслєва й О. О. Більовської, завідувача кафедри міжнародного права, доцента Л. В. Новікової, завідувача кафедри туристичного бізнесу А. Ю. Парфіненка, викладачів та студентів факультету.

Колишній завідувач кафедри міжнародних економічних відносин, країнознавства і туризму, створеної 1998 року, з якої згодом виник факультет, заслужений діяч науки і техніки України, професор А. П. Голіков розповів про історію заснування факультету, його розвиток і сьогодення, зазначивши, що наразі він є одним із провідних в університеті, Харкові та Україні. В. І. Сідоров, привітавши присутніх з ювілеєм факультету, висловив подяку науковцям, які стояли у його витоків, відзначив вагомі досягнення його працівників, студентів і випускників.

Голова студентського наукового товариства факультету М. В. Шевцова та голова студентської ради В. О. Стаховська розповіли про освітні можливості, які надає факультет, зокрема стажування за кордоном, наукову роботу, традиції факультету, досягнення студентів, у тому числі багаторазові перемоги на конкурсах «Альма Матер», «Красуня університету», «Містер універ». Випускниця факультету, а нині викладач О. А. Чичина окреслила, чому навчає факультет, окрім надання профільної освіти: бути лідером у своїй сфері, діяти, нести відповідальність і бути членом великої родини.

З нагоди 10-річчя факультету відбувся також святковий концерт, під час якого керівництво й випускники виступили з вітальними словами, а студенти подарували присутнім вокальні та хореографічні номери.


Фотозвіт з заходу: