RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 681

17 квітня 2015 року

Конференція з актуальних проблем міжнародних відносин та туристичного бізнесу: розпочато роботу

Конференція з актуальних проблем міжнародних відносин та туристичного бізнесу: розпочато роботу

У Каразінському університеті відбулося відкриття Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених «Актуальні проблеми міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу».

Захід пройшов за участю декана факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, професора В. І. Сідорова, заступника декана, завідувача кафедри міжнародних економічних відносин, професора Н. А. Казакової, завідувача кафедри туристичного бізнесу, доцента А. Ю. Парфіненка, директора Центру міжнародного співробітництва, доцента О. О. Шаповалової, голови Студентського наукового товариства факультету М. В. Шевцової, викладачів та студентів факультету.

«Я дуже радий, що сьогодні ви доторкнетеся до справжньої науки і в майбутньому зможете стати відомими вченими, прославити ім’я Каразінського і нашого факультету», — звернувся до присутніх В. І. Сідоров, відзначивши вагомий внесок кафедри туристичного бізнесу у розвиток науки.

«Університетська освіта дозволяє отримати широкий спектр знань, науково сформований світогляд, завдяки якому випускник може реалізувати себе в різних сферах: у науці, бізнесі, політиці, творчості. Крім того, факультет надає широку палітру можливостей для академічного обміну студентами, паралельного навчання у Каразінському університеті та іноземному виші», — наголосив А. Ю. Парфіненко. Детальніше з освітніми можливостями за кордоном студентів ознайомила О. О. Шаповалова, зазначивши, що університет дає унікальні можливості, і цікаве сьогодення та успішне майбутнє залежить від активності самих студентів.

У рамках роботи конференції заплановано обговорення актуальних проблем міжнародних відносин і міжнародного туризму, особливостей розвитку внутрішнього туризму, економіки та управління в туризмі, готельно-ресторанного бізнесу. Зокрема, розглядатимуться питання національних інтересів та стратегічних пріоритетів зовнішньої політики країн в умовах глобалізації сучасного світу, туристичної політики зарубіжних країн та пріоритетів України, економіки та організації туристичного бізнесу, сучасних тенденцій розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Також під час заходу буде проаналізовано особливості розвитку міжнародного ринку туристичних послуг та національного ринку туристичних послуг в умовах євроінтеграції, проблеми вдосконалення туристичної інфраструктури, регіональні стратегії розвитку міжнародного туризму.