RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 624

3 квітня 2015 року

Кристина Дамєнія здобула призове місце у конкурсі «Красуня університету–2015»

Кристина Дамєнія здобула призове місце у конкурсі «Красуня університету–2015»

У Каразінському університеті відбувся традиційний конкурс «Красуня університету–2015», який цього року відзначив свій 15-річний ювілей. Впродовж п’яти конкурсних виходів учасниці демонстрували грацію, пластику, артистизм, музикальність, ерудицію, красномовність і талант.

Справжній фурор викликав останній вихід учасниць в стилізованих під національне українське вбрання сорочках та вінках, що супроводжувався зворушливим танком красунь і виконанням українських пісень студентами університету.

«Хочеться сказати три слова: приголомшливо, неймовірно, незабутньо! Сьогодні я тут побачив красу, енергію, чарівність, шарм, я побачив майбутнє!», — підсумував ректор Віль Бакіров. А декан філософського факультету Іван Карпенко, в свою чергу, констатував: «Сьогодні в університеті Бог здійснив благо через істину у красі».

Представниця факультету МЕВ та ТБ Кристина Дамєнія, окрім визнання «Міс досконалість», отримала титул другої віце-міс! Її виступ — запальний грузинський танок з цілою групою підтримки не залишив байдужим нікого: шквал емоцій і бурхливі овації накрили весь зал.

Гарний настрій глядачам подарували і «короновані каразінці», серед яких — Вадим Кучугура, що здобув приз глядацьких симпатій у конкурсі «Містер університет». Їхні феєричні виступи — проникливі й емоційні танці і пісні, яскраве шоу з м’ячами, блискуче виконання рок-композиції на скрипці — підкорили серця присутніх.


Фотозвіт з заходу: