RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 379

2 квітня 2015 року

Студентка МЕВ та ТБ — учасник міжнародного конкурсу студентських есе

Студентка МЕВ та ТБ — учасник міжнародного конкурсу студентських есе

Наукова робота студентки 2 курсу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу (напрям підготовки «Міжнародна інформація») Каразінського університету Таїсії Колісник пройшла попередній відбір і була допущена до міжнародного конкурсу студентських есе «Багато мов — один світ», організаторами якого є мережа Центрів вивчення англійської мови ELS спільно з Організацією Об’єднаних Націй.

Загалом за результатами конкурсу 70 кращих студентів з усього світу буде відібрано як делегатів на Всесвітній молодіжний форум, що проводиться за ініціативою ООН «Взаємодія з академічними колами». Зокрема, на форумі буде розроблено план дій, пов’язаний із виконанням порядку денного ООН у галузі розвитку на період після 2015 року.

Переможці конкурсу також будуть запрошені до Нью-Йорка, де протягом 20–26 липня 2015 року візьмуть участь у низці заходів, серед яких — підготовча студентська конференція в Університеті Адельфи та Всесвітній молодіжний форум в Центральних установах ООН, на якому обговорюватимуться питання глобального сталого розвитку людства на період після 2015 року в контексті багатомовності, культурного розмаїття та глобального громадянства.

Вітаємо студентку та її наукового керівника — доцента кафедри міжнародних економічних відносин факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу І. М. Харченка, зичимо подальших здобутків!