RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 531

23 березня 2015 року

Практика в університетській їдальні

Практика в університетській їдальні

21 березня студенти, що навчаються за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа», мали змогу пройти виробничу практику в їдальні нашого університету.

Практика входила до курсу «Технології продукції ресторанного господарства» та проводилася викладачем Н. В.Гревцевою.

Студенти приготували три смачні страви: котлети по-київськи, котлети рубані з молочним соусом під сиром і бефстроганов, які одразу ж пройшли дегустацію. М’ясні страви виявилися дуже смачними, незважаючи на складність процесу приготування. Наступного тижня у нашій їдальні відбудеться не менш цікава практики з приготування борошняних виробів.


Фотозвіт з заходу: