RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 480

5 березня 2015 року

Емма Потапова відвідала Китай у рамках міжнародної стипендіальної програми від Інституту Конфуція

Емма Потапова відвідала Китай у рамках міжнародної стипендіальної програми від Інституту Конфуція

Студентка кафедри міжнародного права Емма Потапова була запрошена на навчання в Аньхойський університет міста Хефей, що знаходиться в Аньхойській провінції Китаю та навчалася за програмою «Сучасна китайська мова» в Інституті міжнародної освіти Аньхойського університету.

Навчальна програма Емми складалася з чотирьох видів занять: граматика, читання з письмом, аудіювання та розмовний урок. Протягом навчального семестру в інституті проходили культурні заходи, в яких наша студентка також брала участь.

Під час вечору талантів та культур різних країн світу, проведеного у співпраці китайських та іноземних студентів, Емма з подругою розповідали про найхарактерніші риси та особливості українського життя й побуту. Також Інститутом міжнародної освіти були організовані та проведені для іноземних студентів День народження Інституту Конфуція, святкування Нового року, відвідування Аньхойського музею народної культури.

У навчальній програмі на осінній семестр Інститут Конфуція запланував пізнавальну екскурсію в Аньхойській провінції. Студенти провели день у горах Хуаньшань, на озері Тайпінг та у китайському селищі Сіді. У вільний від занять час Емма самостійно відвідувала інші міста, була вражена поєднанням краси давнього та сучасного архітектурних стилів, різноманітністю пейзажів. Зараз Емма зацікавлена у повторному відвіданні Китаю та продовженні вивчення китайської мови.


Фотозвіт з заходу: