RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1014

26 вересня 2014 року

Посвята у студенти-туристи–2014

Посвята у студенти-туристи–2014

26 вересня 2014 року з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму за ініціативою кафедри туристичного бізнесу відбувся урочистий захід для першокурсників напрямів підготовки «Туризм», «Країнознавство» та «Готельно-ресторанна справа».

Активна та яскрава посвята у студенти-туристи, яка вже є традиційною, відбулася на території трактиру «Печки-лавочки» у лісопарку.

Першокурсники познайомилися з викладачами кафедри та кураторами студентських груп. Лунали музичні композиції від студентів, вперше виступив новий колектив КВК кафедри, що отримав назву «10 карат та одне золото». Справжній туристичний обід на свіжому повітрі дав «новобранцям» заряд енергії для участі у розважальній програмі. Юнаки згуртувалися, беручи участь у численних веселих та цікавих конкурсах, організованих колективом кафедри.

Однією з ключових подій стало вручення першокурсникам подарунків — футболок із логотипом кафедри, у якій взяли участь декан факультету Вадим Ігорович Сідоров та завідувач кафедри туристичного бізнесу Анатолій Юрійович Парфіненко.

Усі були задоволені гарним закінченням робочого тижня та активним відпочинком!


Фотозвіт з заходу: