RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 520

26 вересня 2014 року

Презентаційний захід «Туристсько-інформаційний центр гостинно запрошує»

Презентаційний захід «Туристсько-інформаційний центр гостинно запрошує»

26 вересня 2014 року в рамках святкування Всесвітнього дня туризму Харківський обласний туристсько-інформаційний центр провів презентаційний захід «Туристсько-інформаційний центр гостинно запрошує», в якому активну участь взяли студенти 3-4 курсу напряму підготовки «Туризм» факультету МЕВ та ТБ.

На відкритті були присутні представники департаменту культури і туризму, вищих навчальних закладів, які готують спеціалістів фахівців у туристичній галузі, туристичних агентств, музеїв, майстри народної творчості та провідні екскурсоводи для подальшої співпраці з туристичними кафедрами вищих навчальних закладів Харкова.

Відвідувачам було продемонстровано відеофільм «Туристична Харківщина запрошує», представлено сайт з інформацією про екскурсійні маршрути та об’єкти історико-культурної спадщини, пам’ятки архітектури, національні парки, місця розміщення, харчування та дозвілля. Також було презентовано перспективні проекти туристичних маршрутів, обговорювались питання розвитку сільського «зеленого» туризму, етнотуризму та активних видів відпочинку.


Фотозвіт з заходу: