RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 873

23 вересня 2014 року

Ласкаво просимо в сім’ю! Посвята першокурсників МЕВ та ТБ у студенти-міжнародники

Ласкаво просимо в сім’ю! Посвята першокурсників МЕВ та ТБ у студенти-міжнародники

19 вересня на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу проходило велике свято — до факультетської родини приєдналися 284 першокурсники.

У Колонному залі лунає приємна музика, панує дружня атмосфера, піднесений настрій у всіх — студентів, викладачів, гостей. Усміхнені, стильно одягнені «новобранці» з задоволенням позують на фотокамери, спілкуються з новими друзями, переглядають відеоролики про життя МЕВ та ТБ — навчання та насичене дозвілля, смак якого їм незабаром доведеться відчути, і це їм, без сумніву, сподобається.

Ведучі — Ольга Чичина та Володимир Контаренко, які свого часу також були студентами факультету, — під бурхливі оплески присутніх оголошують урочисту церемонію посвяти відкритою та передають слово для привітання декану факультету, професору В. І. Сідорову. «Ми раді бачити вас в одному з кращих вишів України, який, до речі, увійшов до топ–500 ліпших університетів світу за рейтингом QS World University Rankings. Носіть з гордістю почесне ім’я студента факультету МЕВ та ТБ Каразінського університету», — відзначив очільник факультету, побажавши присутнім творчих успіхів та добробуту.

Привітати першокурсників з значущою подією в їхньому житті завітали почесні гості — народний депутат України В. В. Писаренко, депутати Харківської міської ради Г. М. Михайлов та А. В. Бондаренко, а також директор Департаменту з питань сім’ї, молоді та спорту К. А. Лобойченко. «Зичу вам бути успішними, реалізувати свій величезний потенціал, а також — щасливого студентства», — звернувся до першокурсників В. В. Писаренко.

МЕВ та ТБ має безліч традицій, одною з яких є скринька побажань: під час посвяти у студенти першокурсники пишуть листівку з побажаннями, ким вони хочуть стати, всі конверти складають до скриньки, яка протягом 5 років їхнього навчання зберігається у кабінеті декана, а на випускному її відкривають і зачитують усі побажання.

Одною з ключових подій церемонії стало вручення першокурсникам краваток та значків з символікою факультету, у якому взяли участь почесні гості.

Студентки факультету привітали молодших колег, виконавши проникливі та запальні музичні композиції, чим ще раз довели, що МЕВ та ТБ — єдина команда не лише розумних, наполегливих і вродливих людей, а й надзвичайно талановитих!

Усі щасливці могли зробити яскраве фото на фоні бренд-волу з символікою факультету, після чого знімки одразу ж з’являлись в Instagram, вконтакте та Facebook.

Вітаємо зі святом! Зичимо натхнення, успіхів у навчанні та яскравого студентського життя!


Фотозвіт з заходу: