RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 599

8 липня 2014 року

​Каразінці — учасники Літньої школи «Безпека в небезпеці»

​Каразінці — учасники Літньої школи «Безпека в небезпеці»

23–25 червня 2014 року у м. Київ за підтримки Дипломатичної академії України при Міністерстві закордонних справ України та Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні проходила Літня школа «Безпека в небезпеці».

Каразінський університет на заході представляли студентки факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Марина Бикова, Ірина Святуха й Анна Чучмай, а також аспірантка Ольга Чичина. Участь каразінців у роботі школи стала можливою за сприяння відділу міжнародних програм та академічної мобільності університету.

Серед спікерів проекту — директор Регіонального представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні Штефан Мойзер, депутат Бундестагу Соціал-демократичної партії Німеччини Франц Тьоннес, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні Вольф Дітріх Хайм, директор Академії ОБСЄПал Дюней, Спеціальний радник Великобританії з питань оборони при Міністерстві оборони України Філ Джонс.

У рамках школи учасники прослухали лекції спікерів, взяли участь у дискусіях, де було порушено питання щодо сучасних викликів, які загрожують безпеці людини, суспільства і держави в цілому, обговорили економічний, енергетичний і гуманітарний виміри безпеки, а також презентували власні проекти, що демонстрували можливі шляхи протидії та нейтралізації загроз з метою захисту інтересів української держави та розвитку процесу протистояння загрозам у світі.


Фотозвіт з заходу: