RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 55

2 червня 2025 року

Конференція «Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи»

Конференція «Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи»

25 травня 2025 року пройшла VI Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Стан та перспективи розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи».

На конференцію було представлено понад 70 доповідей за такими напрямами:

  • Сучасні напрями розвитку готельно-ресторанної індустрії.
  • Перспективи розвитку міжнародної електронної комерції.
  • Стале мислення та підприємництво : кращі кейси та практики.
  • Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація.
  • Інноваційні технології крафтових харчових виробництв.

Актуальність теми конференції зумовлена необхідністю інтеграції принципів сталого розвитку в умовах цифровізації бізнесу та впровадження новітніх технологій. Зростаюча роль електронної комерції в індустрії гостинності вимагає розробки ефективних стратегій, які поєднують економічну, екологічну та соціальну сталість, забезпечуючи при цьому високий рівень клієнтського обслуговування. Використання цифрових платформ і автоматизованих систем у готельно-ресторанному бізнесі сприяє підвищенню операційної ефективності, зменшенню витрат і оптимізації ресурсів. Водночас, розвиток нових технологій відкриває можливості для міжнародної інтеграції та адаптації до глобальних ринкових вимог, що є важливим чинником для забезпечення конкурентоспроможності в умовах сталого розвитку.

Найкращі доповіді булі відмічені оргкомітетом конференції та отримали відзнаки.