RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 63

18 червня 2024 року

Завершено семестровий модуль Жана Моне «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»

Завершено семестровий модуль Жана Моне «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»

31 травня 2024 року завершився дистанційний курс модулю Жана Моне «Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація», що реалізовується вже другий рік поспіль на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу за підтримки Європейського Союзу.

За чотири місяці щотижневих зустрічей на платформі Zoom та активної роботи в середовищі Moodle слухачі опанували 14 лекцій наживо або у записі на YouTube каналі, пройшли понад 260 тестів, виконали практичні завдання в Padlet, Canva, скористалися симулятором En-Roads.

Було отримано значну кількість заявок на участь (в лютому зареєстровано 547 учасників із 68 закладів вищої освіти України). Однак завершити курс змогли не всі, сертифікати в червні одержали лише половина зареєстрованих слухачів.

Команда проєкту відзначила учасників, які набрали максимальну кількість балів в Moodle, та підтримала їх заохочувальними подарунками. Призові місцяпосіли Карпенко Оксана (Київ, викладач) – 100 балів, Гайденко Сергій (Харків, викладач) – 97,3 бали,  Єрмаков Максим (Київ, аспірант 2-го курсу) – 96,65 балів.

Над створенням та викладанням унікального авторського курсу працювала команда лекторів-виконавців проєкту:  Світлана Страпчук, Олена Миколенко та запрошених лекторів: Дмитро Миколенко, Наталя Данько, Валерій Рєзніков.

Результати опитування слухачів щодо навчання на курсі з відгуками про проєкт.

З бізнес-проєктами слухачів можна ознайомитись на дошці Padlet

Бажаємо всім творчих здобутків та чекаємо у наступному навчальному році!