RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 134

12 червня 2024 року

Розпочалася закордонна виробнича літня практика у студентів-отельєрів та рестораторів в Італії

Розпочалася закордонна виробнича літня практика у студентів-отельєрів та рестораторів в Італії

Цього навчального року студентки факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу  вперше проходять виробничу практику в Італії в рамках укладеної двосторонньої угоди про партнерство з організації практики та стажування студентів між Харківським національним університетом мені В.Н. Каразіна та "Асоціацією E.T.S. Associazione U.C.M. Italy".

Дівчата працюють помічниками кухарів та офіціантів в ресторанах-партнерах асоціації і діляться з нами першими враженнями та фото. Пишуть, що за перший тиждень в Італії отримали безліч позитивних емоцій, познайомилися з персоналом, з іншими студентами, що приїхали на практику, задоволені наданим їм житлом і харчуванням.

Дівчата працюють у курортному місті Ріміні. Софія Романович та Єлизавета Чорнозуб розповідають: «Персонал дуже веселий та доброзичливий, завжди підіймає нам настрій. Ми поступово засвоюємо мову, спілкуємось з гостями готелю. Як помічники офіціантів  сервіруємо столи, допомагаємо подавати страви та прибираємо столи. Місто дуже гарне, у вільний час гми ми відкриваємо для себе нові місця».

Єлизавета Дмітрієва, яка працює в тому ж готелі, ділиться своїми враженнями: «Мені дуже подобається проходити практику в Італії, у мене хороший директор ресторану. Мене вже багато чого навчили, і я залюбки допомагаю кухареві. Колектив привітний та добрий».

Гарні враження і у Вікторії Ряполової та Інги Овчаренко.

Керівниками практики є як викладачі університету, так і представники асоціації. Ми залишаємося на зв’язку з нашими практикантками, бажаємо їм успіхів та нових знайомств і сподіваємося, що позитивні враження на сонячному італійському узбережжі будуть накопичуватися, професійна майстерність зростати, а здоров’я на корисній середземноморській дієті зміцнюватися!