RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 208

16 травня 2024 року

Продовження співпраці з Віденським університетом економіки та бізнесу

Продовження співпраці з Віденським університетом економіки та бізнесу

Великі можливості продовжує надавати студентам кафедри МЕК та ГРС Віденський університет економіки та бізнесу. Перш за все, це навчання з економіки та бізнес-адміністрування протягом десяти місяців з отриманням державної стипендії.

Протягом 2022 року академічною мобільністю скористались студентки ОП «Готельно-ресторанна справа» Кравченко Олександра, Петровець Софія, Рева Анна, а також ОП «Міжнародні економічні відносини» Кобець Владислава та  Бистрова Вероніка, впродовж 2023 року – Тарасова Марія (ОП «Готельно-ресторанна справа») та Страпчук Олена (ОП «Міжнародна електронна комерція»).

Наразі у Відні навчаються Пруднікова Дар’я (ОП «Міжнародна електронна комерція») та Золотухіна Тамара (ОП «Міжнародний бізнес»).


«Навчання у Відні – це однозначно любов. Як на мене, тут максимально правильна система освіти. Студенти щосеместру обирають дисципліни, головне – набрати необхідну кількість кредитів. Кожен не лише вивчає те, що йому подобається, а вибудовує сам свій графік, тож розвиваються навички тайм-менеджменту і бонусом є  більше часу на позауніверситетське життя. На класах викладачі дають студентам круті практичні групові завдання. Це допомагає студенту соціалізовуватися і знаходити однодумців.

В університеті є прекрасне студмістечко з усім необхідним: супермаркетами, кавʼярнями, кафе, але основне – це бібліотека, у якій працювати озне задоволення! Я закохалася у цей університет та місто. Дуже вдячна Каразінському за співпрацю з Віденським університетом економіки та бізнесу і можливість вчитися тут»

Пруднікова Даря

«Спочатку було дещо незвично й важко адаптуватися до нового середовища та вирішити усі питання з документами. Перші тижні пройшли дуже швидко – я була залучена до багатьох позакласних активностей, щоб краще ознайомитися з особливостями навчання та життям у місті. З початком занять на кампусі вразило культурне розмаїття – тут навчаються люди з багатьох куточків світу. Викладачі з величезним ентузіазмом розповідають свій матеріал. Відвідування будь-якого курсу потребує добре розвинутих соціальних навичок та вільного володіння англійською, тому що найбільше оцінюються робота в групах й активна участь на лекціях. Чесно кажучи, було досить важко, але в такому темпі та з таким неймовірним оточенням я швидко втягнулася. Знаю: такий досвід буде незамінним у майбутньому, і я дуже вдячна за таку можливість!

Золотухіна Тамара