23 січня 2024 року
22 січня 2024 року відбулося засідання кафедри МЕК та ГРС за участю представників галузі, академічної спільноти, випускників. Одним з найважливіших питань порядку денного було обговорення проєктів освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти, «Міжнародна електронна комерція» бакалаврського рівня та нова «Крафтові харчові технології в ресторанному бізнесі» бакалаврського рівня.
Метою зустрічі зі стейкхолдерами було оновлення змісту освітніх програм, вдосконалення процесів на етапі їх реалізації.
Учасниками обговорення стали фахівці-практики, представники експертного та бізнес середовища, здобувачі освітніх програм, науково-педагогічні працівники кафедри. Зокрема, в обговоренні взяли участь:
Пропозиції стосувались мовної підготовки, надання можливостей здобувачам вдосконалити знання з психології спілкування, що є запорукою успіху в сфері гостинності, активізації студентської мобільнісності закордоном для вивчення особливостей індустрії гостинності в різних країнах, покращення soft skills здобувачів, вивчення застосування штучного інтелекту у якості вибіркових компонент. Також були проаналізовані результати опитування здобувачів щодо якості освітніх програм кафедри та напрямків їх вдосконалення.