RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 156

15 січня 2024 року

Європейський освітній проєкт EURIDICE

Європейський освітній проєкт EURIDICE

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна розпочав реалізацію європейського освітнього проєкту «Європейська інклюзивна освіта для цифрового суспільства, соціальної інновації та глобального громадянства» (EURopean Inclusive education for Digital society, social Innovation and global CitizEnship, номер проєкту – 101123121) у складі великого консорціуму.

Зокрема, на kick-offзустрічі, яка відбулася 10-12 січня в Амстердамському вільному університеті, були присутні партнери з 11-ти університетів та двох науково-дослідних організацій. Географія учасників охоплює Нідерланди, Німеччину, Австрію, Україну,  Чехію, Словаччину, Гану та інші країни. І основною задачею спільної зустрічі є розробка «дорожньої карти» досягнення цілей та KPI.

Проєкт передбачає розробку різноманітних модулів про цифрове суспільство, право, гуманізм,  глобальне громадянство, що будуть запропоновані для вивчення студентам університетів-партнерів, а також проведення семінарів та тренінгів для академічного персоналу та представників бізнесу.

Каразінський університет на зустрічі представляли  проректор з науково-педагогічної роботи Самородов Б.В. і доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи факультету міжнародних економічних та туристичного бізнесу Миколенко О.П.

Більше інформації про проєкт за посиланням.