RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 198

18 вересня 2023 року

Тиждень першокурсника: знайомство зі студентським самоврядуванням факультету

Тиждень першокурсника: знайомство зі студентським самоврядуванням факультету

13 вересня відбувся брифінг зі Студентською радою факультету. Студенти зібралися у «Безпечному просторі» Каразінського університету, інші доєдналися до зустрічі в Zoom.

Знайомство розпочала голова Студентської ради факультету Анна Ангеліс, яка розповіла про діяльність організації. Із залаштунками проєктного відділу першокурсників ознайомили Олеся Кріцина та Злата Алєксєєва: робота PR відділу, сторення публікацій, ведення соціальних мереж факультету. Проєкти The Art of Hospitality та IRTB Expertise представляли координатори Марія Любенко та Влад Вольников, а про спільні івенти з університетом та іншими структурами розповів Майлі Еюбов.

Наші партнери та колеги також доєдналися до брифінгу. Софія Василенко, студентка факультету та співзасновниця UNA Global (Український Північний Альянс), ознайомила першокурсників з цією молодіжною ініціативою, головною метою якої є налагодження культурно-освітніх зв’язків між українською та північною молоддю зі Швеції, Норвегії, Данії та Фінляндії для обміну знаннями, які допоможуть заповнити прогалини та краще пізнати культуру й цінності цих країн.

Євген Петров – генеральний секретар Public Diplomacy Platform, завданнями якої є розвиток молодіжної політики, залучення громадянського суспільства та публічна дипломатія України, поділився інсайтами під час створення платформи, діяльністю до та після повномасштабного вторгнення й можливостями, які надає проєкт.

Також на брифінг завітали представники адміністрації, а саме: секретар приймальної комісії І.С. Марченко та виконувач обов'язків декана факультету Т.М. Мірошниченко. Кожен студент міг поспілкуватися із присутніми членами Студентської ради, UNA Global та Public Diplomacy Platform, поставити питання на Q&A сесії. Завершилася зустріч квізом-розіграшем Каразінського мерчу.