RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 230

28 квітня 2023 року

Лариса Григорова-Беренда долучилася до форуму «Публічний діалог бізнесу та закладів освіти»

Лариса Григорова-Беренда долучилася до форуму «Публічний діалог бізнесу та закладів освіти»

28 квітня 2023 року Лариса Григорова-Беренда, доцент кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова, заступник декана з навчальної роботи, долучилась до форуму «Публічний діалог бізнесу та закладів освіти».

Головна мета форуму – обговорення практичних кейсів впровадження дуальної форми здобуття освіти в Україні та популяризація кращих практик. У заході взяли участь представники МОН України, експерти галузі освіти та бізнесу, колеги з Німеччини, Латвії, Казахстану, Молдови.

Учасники форуму обговорювали питання взаємодії роботодавців та навчальних закладів під час дуальної форми навчання, набуття переваг роботодавцями від участі у дуальному навчанні, поділились успішним досвідом реалізації дуальної освіти в освітніх закладах України, Німеччини, Латвії, Казахстану та Молдови.

Форум організовано в межах проєкту «Дуальна освіта для України», що реалізується в партнерстві з ГО «Українська асоціація маркетингу» та Проєктом USAID «Економічна підтримка України».

Організатором форууму є ГО «Українська Асоціація Маркетингу» в партнерстві з Федерацією роботодавців України, Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти.