RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 284

5 квітня 2023 року

Офлайн-лекція для учнів Буковини про імідж України

Офлайн-лекція для учнів Буковини про імідж України

Викладачі факультету МЕВ та ТБ з початку російського повномасштабного вторгнення працюють не лише онлайн, і не лише зі студентами. Так, 22 березня 2023 року доцент Є.М. Солових провела лекцію для школярів «Імідж держави: навіщо його формувати?».

Захід був проведений для учнів 10 та 11 класу Реваківського ЗЗСО I-III ступенів Неполоківецької селищної ради Чернівецької області, що у с. Реваківці (де Євгенія Миколаївна перебуває з родиною) в межах тижня батьківського самоврядування школи і став можливим завдяки зусиллям класного керівника 10 класу – вчителя біології Ірини Іванівни Гарматюк.

Старшокласники дізнались не лише про феномен іміджу та іміджу держави зокрема, а й відповіді на питання: передумови історичному виникненню цього феномену, фактори, що впливають на формування іміджу, роль символів, сучасний бренд України, рейтинги, за якими наша держава заходиться в топі серед інших держав світу тощо. Відвідувачі замислились над способами покращення іміджу України.

Зустріч пройшла у невимушеній атмосфері, старшокасники ставили запитання, робили припущення щодо того, як саме можна репрезентувати імідж нової України – нації сміливих та нескорених. Свої цікаві та креативні ідеї вони зобразили на малюнках через символи.

Також присутні переглянули відеоролик «Ввімкни Україну!» та презентацію про історію створення Карізінського університету, про факультет МЕВ та ТБ і освітні програми, які можна опанувати на факультеті.