RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 172

30 листопада 2022 року

Обговорення ОП спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Обговорення ОП спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

23 листопада 2022 року відбулася онлайн-зустріч зі стейкхолдерами освітніх програм кафедри туристичного бізнесу та країнознавства на 2023/2024 н.р. зі спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» бакалаврського та магістерського РВО.

Захід відбувся відповідно до Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти. У ньому взяли участь завідувач кафедри туристичного бізнесу та країнознавства, доцент Анатолій Парфіненко, гаранти освітніх програм, а також здобувачі вищої освіти, випускники, роботодавці та стейкхолдери.

Пропозиції стейхолдерів професора М. Дорошко, заступниці директора Департаменту міжнародного співробітництва Ю. Згурської та членів Харківського дипломатичного клубу будуть враховані при проєктуванні освітніх програм на наступний навчальний рік.

Під час робочої наради обговорено:

  • освітню програму «Міжнародні відносини та регіональні студії» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (гарант – доцент Ганна Панасенко);
  • освітню програму «Міжнародно-політична регіоналістика» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти (гарант – професор Валерія Баранова).