RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 427

27 вересня 2022 року

Розпочато співпрацю з Віденським університетом економіки та бізнесу

Розпочато співпрацю з Віденським університетом економіки та бізнесу

Кафедра міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи розпочала співпрацю з Віденським університетом економіки та бізнесу, в рамках якої студенти навчатимуться в австрійському виші за програмою академічної мобільності.

Навчання проходитиме з 13 вересня по 28 січня, у ньому візьмуть участь студенти освітніх прграм «Міжнародні економічні відносини» та «Готельно-ресторанна справа»: Рева А.С., Бистрова В.В., Качанюк Є.О., Петровець С.С., Кравченко О.А., Кобець В.Р.

Студенти вивчатимуть різноманітні дисципліни англійською мовою на кшталт "Entrepreneurship Camp: Learn How to Start Your Own Business! ", "Personal Selling and Sales Management in the Global Context", "International Business Consulting Project with Procter and Gamble (P&G)", "Humanitarian Logistics", "Text analysis for marketing " тощо.

Всі здобули державну стипендію від австрійського уряду. Вітаємо студентів і бажаємо успіхів команді. Сподіваємось на подальшу співпрацю з університетом-партнером!

Координаторами програми на факультеті є Данько Н.І. та Миколенко О.П. (кафедра міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи).