RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 931

27 лютого 2013 року

Відкрита лекція «Україна після проведення Євро–2012»

Відкрита лекція «Україна після проведення Євро–2012»

У Каразінському університеті за ініціативи кафедри туристичного бізнесу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу відбулася відкрита лекція «Україна після проведення Євро–2012».

Про вплив та наслідки проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу присутнім розповів професор Швейцарської школи бізнесу та готельного менеджменту Магді Атталла. «Україна — велика держава, де багато неповторних місць, які можуть бути цікавими для іноземних гостей, тому я вірю в успішний розвиток туризму у вашій країні», — відзначив Магді Атталла.

У ході зустрічі пан Атталла розповів про можливості у сфері туризму, які розкрилися перед Україною завдяки проведенню чемпіонату. Також він розповів про можливі кроки, дотримання яких допоможе країні залучити більше туристів.

За словами лектора, основними критеріями успіху у туристичній сфері є оптимізація діяльності у напрямку формування позитивного іміджу країни, співпраця з різноманітними туроператорами, об’єднання із сусідніми державами. «Співпраця із сусідніми країнами може стати значущим кроком для розвитку туризму в Україні. Туристи бажають побачити якнайбільше, тому тури на кшталт «Україна–Польща» матимуть неабиякий попит», — переконаний Магді Атталла.

Довідково. Магді Атталла — регіональний консультант і лектор з маркетингу в Benedict Education Group (Цюріх, Швейцарія); регіональний директор з маркетингу швейцарської Школи готельного менеджменту Business and Hospitality Management School (BHMS). На рахунку пана Атталли — низка успішно реалізованих консалтингових проектів, основна діяльність яких була пов'язана з розробкою програм, аналізом конкурентів, підготовкою до відкриття та безпосереднього відкриття великих міжнародних шкіл, коледжів, університетів з управління готелями в Англії, Єгипті, Росії та Швейцарії.

Чемпіонат Європи з футболу 2012 року — 14-й чемпіонат Європи, фінальна частина якого проходила в Україні та Польщі з 8 червня по 1 липня 2012 року. Чемпіонат Європи з футболу 2012 року став першим подібним турніром, що проходив у країнах Східної Європи. У турнірі взяли участь 16 збірних команд країн Європи. Для збірної України домашнє Євро–2012 стало першим в її історії. Гасло чемпіонату — «Творимо історію разом» — було презентоване разом з логотипом 14 грудня 2009 року у Києві, талісмани чемпіонату — 16 листопада 2010 року у Варшаві: ними стали брати-близнюки Славек і Славко.


Фотозвіт з заходу: