RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 235

7 грудня 2021 року

Викладачі кафедри МЕВ імені Артура Голікова — учасники презентації результатів опитування про контрабанду, корупцію на митниці

Викладачі кафедри МЕВ імені Артура Голікова — учасники презентації результатів опитування про контрабанду, корупцію на митниці

2 грудня 2021 року викладачі кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова долучились до онлайн-презентації результатів Шостого щорічного опитування імпортерів та експортерів. Епізод третій: Контрабанда та «сірий імпорт», корупція на митниці.

Захід проводиться громадською організацією «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» у межах проєкту «Підтримка Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю», який реалізується ІЕД за сприяння Європейського Союзу та співфінансування МФ «Відродження» та ATLAS Network.

У заході брали участь представники Міністерства фінансів України, Державної митної служби України, Офісу бізнес-омбудсмена України та інші експерти.

Основні питання, що були представлені й обговорені: «сірий імпорт»: поширеність, протидія, криміналізація контрабанди, корупція: «важливі друзі», корупція на митниці: аспекти, оцінки, зміни.