RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 257

2 грудня 2021 року

Студенти-міжнародники заохочують кращі традиції українсько-німецької співпраці

Студенти-міжнародники заохочують кращі традиції українсько-німецької співпраці

8 листопада 2021 року за ініціативи Студентського наукового товариства факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету відбулася зустріч з представниками Харківського офісу Фонду Конрада Аденауера в Україні — керівницею представництва докторкою Брігіттою Трібель та cекретаркою й асистенткою проєктів Фонду Юлією Забірник.

Гості відвідали інтерактивно-навчальний «ЛандауЦентр», центр сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр», музей історії університету, музей археології та навчальну лабораторію готельно-ресторанної справи та товарознавства факультету МЕВ та ТБ.

У межах заходу пані Трібель та пані Забірник також поспілкувалися з проректором з науково-педагогічної роботи Каразінського університету Антоном Пантелеймоновим та деканом факультету МЕВ та ТБ Валерієм Рєзніковим про спільні можливості наукової, освітньої, соціальної й культурної підтримки обдарованої української молоді.

Зокрема, йшлося про новий освітній курс з проблематики сучасних міжнародних відносин на базі факультету МЕВ та ТБ за участю експертів Фонду та представників інших провідних німецьких політичних інститутів, до якого майбутні дипломати зможуть долучитися вже наступного семестру.

Харківський офіс Фонду Конрада Аденауера в Україні є найпотужнішою громадсько-просвітницькою німецькою фундацією Східної України, що найактивніше заохочує усілякі проєкти та ініціативи молоді Харкова та інших міст зазначеного регіону, тим само забезпечуючи новий рівень дружніх відносин наших держав та європейської культурної дипломатії.