RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 308

1 грудня 2021 року

Тренінг «Diplomacy Simulations — симуляційні ігри в дипломатичних студіях»

Тренінг «Diplomacy Simulations — симуляційні ігри в дипломатичних студіях»

Кафедра міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки освоює нові інтерактивні форми інтерактивного навчання.

Представники кафедри, серед яких — професор Наталія Вінникова — та студентки другого та третього курсів: Карина Ковтун, Єлизавета Мовчан, Катерина Кузьменко, Дар’я Гарнага, Катерина Романова, Єлизавета Удод та Катерина Хізанашвілі — взяли участь у тренінгу «Diplomacy Simulations — симуляційні ігри в дипломатичних студіях».

Тренінг розроблено Національним музеєм американської дипломатії при Державному департаменті США та організовано Київською школою дипломатичних мистецтв.

Такі тренінги передбачають підготовку студентів для участі у справжніх переговорних процесах. Особливістю таких тренінгів є інтерактивна робота в міжнародних командах за сценарієм, що наближений до реальних подій.

Тренінг було представлено в двох форматах: для викладачів — 16 листопада та студентів — 19 листопада. Тренінг проводився в онлайн-режимі за участі працівників Національного музею американської дипломатії при Державному департаменті США, які мають досвід роботі в дипломатичних місіях, викладачів та студентів з Індії, а також представників університетів України.

Під час тренінгу учасники мали змогу долучитися до розв’язання кризової міжнародної ситуації відповідно до визначених ролей: наприклад, представників Державного департаменту США, Представника ООН з захисту прав людини, безпосередніх учасників конфлікту, а також зацікавлених сторін.

Кафедра міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки має намір розширювати участь викладачів і студентів у таких форматах навчання.