RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 243

3 листопада 2021 року

Доцент Олена Миколенко — серед учасників Міжнародного науково-практичного семінару

Доцент Олена Миколенко — серед учасників Міжнародного науково-практичного семінару

28–29 жовтня 2021 року в Харківському національному педагогічному університеті імені Г. С. Сковороди відбувся Міжнародний науково-практичний семінар «Інтернаціоналізація вищої освіти в Україні: європейський контекст і вітчизняні практики» за участі українських і польських університетів та міжнародних організацій.

На заході були представлені доповіді про участь українських університетів у проєктах Європейського Союзу: уроки і рекомендації, про формування стратегії інтернаціоналізації ЗВО та кращі практики її впровадження під час підготовки здобувачів другого і третього рівнів вищої освіти та інші.

У межах заходу викладач факультету МЕВ та ТБ, доцент Олена Миколенко презентувала результати проведення Міжнародної літньої школи-хакатону, який відбувся за участі Каразінського університету, двох німецьких університетів та проєкту “StreamUP Project”.

Результати проєкту продемонстрували ефективність впровадження міждисциплінарних підходів до освіти, що було висвітлено на Літній школі «Кращі практики організації міждисциплінарних та міжгалузевих освітніх і освітньо-наукових програм в Україні», проведеного за підтримки громадськї організації «Інноваційний університет та лідерство», Міжнародного фонду досліджень освітньої політики та університетів України.