RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 251

5 жовтня 2021 року

Зустрічі з консулами Французької Республіки та Республіки Албанія

Зустрічі з консулами Французької Республіки та Республіки Албанія

Студентське наукове товариство факультету МЕВ та ТБ продовжує новий культурно-просвітницький проєкт «Консульські зустрічі: по ту сторону дипломатії», основною метою якого є забезпечення нашого студентства можливістю реального спілкування з першими особами провідних консульств Харкова.

У межах цієї ініціативи вже відбулися дві цікаві зустрічі: з Почесним Консулом Республіки Албанія у місті Харків Шахіном Анверовичем Омаровим та Почесним Консулом Французької Республіки у Харківській, Сумській і Полтавській областях Сергієм Яковичем Політучим.

Учасники зустрічей обговорили найрізноманітніші питання: від візових питань до перспектив розвитку Кримської платформи й інших нових проєктів та ініціатив МЗС України.

Також мова йшла і про щасливе поєднання особистого життя та кар’єри, переваги та складнощі дипломатичного шляху в ХХІ столітті, що значить бути «успішною людиною» та які способи досягнення цього відкриті для студентів.

За традицією наприкінці зустрічей Почесним Консулам та їхнім помічникам — Вячеславу Коростельову та Елізі Шигаповій — вручено подарунки від нашого факультету та університету.

Координаторами зустрічі виступили проєктна координаторка з міжнародних програм факультету МЕВ та ТБ Ольга Булгакова, проєктні менеджери СНТ факультету МЕВ та ТБ Анастасія Рудич та Ілля Шевяков.

Про наступні зустрічі дізнавайтеся у соціальних мережах СНТ: телеграм-канал, фейсбук.