RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 391

8 вересня 2021 року

На факультеті пройшли Міжнародна літня школа та хакатон

На факультеті пройшли Міжнародна літня школа та хакатон

З 30 серпня по 2 вересня 2021 року на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу тривала Міжнародна літня школа та хакатон.

Співорганізаторами заходу виступили два німецькі університети: Педагогічний університет в м. Карлсруе, Університет прикладних наук в м. Мешеде, — а також Каразінський університет та StreamUP Project.

Школа та хакатон проводилися за підтримки Європейського Союзу, EFRE. NRW та Міністерства економіки, диджиталізації та інновацій регіону Південної Вестфалії в Німеччині.

21 студент, представники різних освітніх програм, в міжкультурних командах успішно презентували власні ідеї щодо реалізації концепції «Smart City». Проєкти, як зробити місто «розумним» (додатки туристичні, додатки для доставлення ліків, центр мобільності «Mobility Hub» та інші), запропонували Ліана Торосова, Володимир Матвєєв, Єлизавета Москаленко, Єлизавета Карпенко, Дар’я Якубець, Катерина Немченко, Дар’я Таболіна, Артем Тарасенко, Алієв Фаяд, Іліна Ємельянова, Артем Семіволос, Анастасія Губанова, Еліна Віктор, Анна Москалець, Лілія Ісонкіна, Ілля Шевяков, Юліана Довбня, Маргарита Бєлая, Артем Гноєвий, Чжан Цун, Вікторія Дзюбенко.

Чекаємо на результати конкурсного відбору! Переможці зможуть відвідати м. Берлін, взяти участь у тренінгах, екскурсіях за фінансової підтримки організаторів. Команда, що посяде друге місце, отримає цінні призи.