RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 327

25 листопада 2020 року

Представники кафедри туристичного бізнесу та країнознавства — учасники наукового стажування в Варненському університеті менеджменту

Представники кафедри туристичного бізнесу та країнознавства — учасники наукового стажування в Варненському університеті менеджменту

З 22 жовтня до 13 листопада 2020 року співробітники кафедри туристичного бізнесу та країнознавства: доценти Олена Євтушенко, Ганна Гапоненко, Ірина Шамара, Ганна Панасенко та старший викладач Тетяна Мірошниченко — взяли участь у науковому стажуванні в Університеті менеджменту (м. Варна, Болгарія).

Наукове стажування на тему «Інтернаціоналізація вищої освіти в умовах глобалізації інноваційного освітнього простору» проходило в дистанційному форматі та передбачало участь у відеосемінарах, онлайн-заняттях та лекціях.

Зокрема, з лектором курсу, професором соціального менеджменту і доктором педагогічних наук Дімітріною Каменовою, яка, окрім викладацької діяльності, є директором департаменту модерних освітніх методів і головним редактором журналу «Педагогіка і освітній менеджмент», було обговорено шляхи розвитку інноваційного мислення викладачів та студентів, запропоновано для використання прикладні інструменти та техніки міжкультурного спілкування та подолання стереотипів.

Завдяки цікавим тренінгам представники нашого факультету мали можливість обмінятися досвідом із закордонними колегами у питаннях творчого мислення і взаємодії в університеті і за його межами, реалізацією творчих проєктів і заходів за участю викладачів та студентів. Було обговорено актуальні методики та підходи з отримання викладацьких навичок для розвитку критичного мислення у студентів.