RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 401

12 грудня 2019 року

Професор Ігор Матюшенко виступив на щорічній конференції Харківського регіонального центру «Індустрія 4.0»

Професор Ігор Матюшенко виступив на щорічній конференції Харківського регіонального центру «Індустрія 4.0»

6 грудня 2019 року відбулася щорічна конференція Харківського регіонального центру «Індустрія 4.0», присвячена безпековим питанням для промисловості та об’єктів критичної інфраструктури в контексті виконання проєкту “aCampus”.

Учасниками заходу стали провідні експерти від промислових підприємств, фахівці Асоціації підприємств промислової автоматизації України, зокрема технічного комітету 185 «Промислова автоматизація», а також провайдери рішень у цій сфері та інші.

Головними питаннями конференції були розгляд стану та перспектив розвитку функційної та кібербезпеки в індустріальних системах. Зокрема особливу увагу приділено питанням використання міжнародних стандартів у безпеці.

На конференції з доповіддю «Економічні фактори розвитку Індустрії 4.0 та безпекових питань» виступив керівник проєкту Жана Моне «Європейська інтеграція України в умовах Industry 4.0» (Jean Monnet Module “European Integration of Ukraine in Industry 4.0”, 611674-EPP-1-2019-1-UAEPPJMO-MODULE), професор кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Ігор Матюшенко.