RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 343

26 вересня 2019 року

Каразінський спортивний: Всеукраїнський олімпійський урок в університеті

Каразінський спортивний: Всеукраїнський олімпійський урок в університеті

25 вересня 2019 року в Каразінському університеті відбувся традиційний Всеукраїнський олімпійський урок з нагоди Міжнародного дня студентського спорту.

Захід відбувся за участю ректора, академіка Віля Бакірова, голови Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Віктора Христоєва, завідувача кафедри фізичного виховання та спорту Володимира Темченка, голови студентської ради університету Даніели Даас, голови первинної профспілкової організації студентів, аспірантів та докторантів Сергія Махновського, видатних спортсменів та олімпійців університету, випускників, викладачів і студентів.

«У нашому університеті є потужні та давні олімпійські традиції. Сьогодні ми вкотре збираємося разом на олімпійський урок, аби поговорити про спорт, олімпійський рух та цінності, які він втілює — чесність, порядність, наполегливість, силу, відвагу», — привітав усіх Віль Бакіров. Зі свого боку Віктор Христоєв наголосив, що Всеукраїнський олімпійський урок у Каразінському університеті збігається з проведенням Європейського олімпійського уроку.

За традицією відбулося вшанування кращих спортсменів університету та їхніх тренерів за минулий навчальний рік. Зокрема було відзначено збірну команду факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу за друге місце у комплексному заліку 69-ї Студентської спартакіади Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна 2018/2019 навчального року.

Також у межах заходу діяла виставка «Спортивні досягнення Каразінського університету», на якій представлено нагороди тенісистів, фехтувальників, команд з чирліндингу та футзалу. Усі охочі могли поспілкуватися зі спортсменами та дізнатися особливості їхнього виду спорту.