RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 625

23 вересня 2019 року

Студент Данило Подшибякін — молодий посол європейскої молоді в Україні

Студент Данило Подшибякін — молодий  посол європейскої молоді в Україні

Студента кафедри туристичного бізнесу та країнознавства (освітня програма «Міжнародні відносини та регіональні студії) Данила Подшибякіна обрано молодим послом європейскої молоді в Україні.

І він поділився своїми враженнями: «За іронією долі, цього року я став молодим послом європейської молоді в Україні й водночас поїхав навчатися до Китаю. Сказати чесно, отримати таке “гучнезвання не було моєю мрією життя, хоча якщо би я залишився в Україні, то працював б в тому ж напрямі, тільки ще й з таким титулом“. Звичайно, я підтримую таку ініціативу від Східного Партнерства та вважаю, що молоді посли дійсно дуже корисні на місцях. Такий проєкт є гарною можливістю для інтернаціональної комунікації! Але останнім часом цим двом словам — молодий посол — надавалося дуже багато уваги й деякі люди думали, що це нереальне досягнення. Можу зробити такий висновок: стати молодим послом можливо, і це не є чимось недосяжним, просто треба захотіти!»

Пишаємося нашими студентами!

Довідково. Посли європейської молоді (YEAs) — це об’єднання молодих людей у віці від 16 до 25 років. Це волонтери, які цікавляться співробітництвом України з ЄС. Ініціативу «Посли європейської молоді в Україні» координує проект Європейського Союзу EU Neighbours East.