RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2479

30 березня 2019 року

Анастасія Соломаха стала переможницею конкурсу «Міс Університет–2019»

Анастасія Соломаха стала переможницею конкурсу «Міс Університет–2019»

28 березня 2019 року у Каразінському університеті відбувся вже традиційний конкурс «Міс Університет2019».

За задумом організаторів присутні стали свідками романтичної події і потрапили на справжнє телевізійне реаліті-шоу, де 19 яскравих красунь, серед яких і студентка факультету МЕВ та ТБ Анастасія Соломаха, змагалися за серце та прихильність «Холостяка» — «Містера університет2019».

Упродовж трьох конкурсних виступів учасниці вразили своєю харизмою, грацією, чарівністю, пластичністю. Під час «першого знайомства» красуні розповіли про свої захоплення та мрії, продемонстрували предмети, які найбільше асоціюються у них з обраною спеціальністю. Розум, ерудованість та власний погляд на світ і важливі суспільні питання дівчата продемонстрували у межах інтелектуального конкурсу. Протягом творчого конкурсу учасниці вразили членів журі та гостей заходу проникливими та чуттєвими виступами, запальними й оригінальними хореографічними постановками у різних стилях, які не залишили нікого байдужими.

За рішенням журі переможницею конкурсу «Міс Університет–2019» стала учасниця від факультету МЕВ та ТБ Анастасія Соломаха.

Вітаємо красуню перемогою, бажаємо подальшого творчого розвитку!