RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 638

26 лютого 2019 року

Науково-практична студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі»

Науково-практична студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі»

23 лютого 2019 року у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбулася VI науково-практична студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі».

У заході взяли участь понад 100 студентів 1-4 курсів факультету міжнародних економічних відносин і туристичного бізнесу, економічного факультету.

Організатор конференції — кафедра ділової іноземної мови та перекладу факультету іноземних мов.

На пленарному засіданні прозвучали цікаві англомовні презентації та відбулися жваві дискусії з актуальних проблем туристичного бізнесу, економічного і правового життя країн світу, конкуренції, жіночого туризму, інноваційного розвитку тощо. Студенти дискутували щодо статусу англійської мови у світі та кар’єрних переваг фахівців з міжнародними сертифікатами з іноземних мов.

Гості конференції: менеджер IT-компанії Ганна Боярінова та засновник освітнього агентства “Stage Up” Ганна Мойсеєнко — ознайомили студентів із можливостями працевлаштування та специфікою роботи фахівців із знанням іноземної мови.

До конференції підготовлено і розміщено на сайті університету збірник наукових статей студентів «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі».