RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 698

20 лютого 2019 року

Ольга Чичина та Аліна Шолом взяли участь у міжнародній освітній ініціативі «Академія ЄС-Східне Партнерство»

Ольга Чичина та Аліна  Шолом взяли участь у міжнародній освітній ініціативі «Академія ЄС-Східне Партнерство»

Доцент кафедри міжнародних економічних відносин Ольга Андріївна Чичина та старший викладач кафедри міжнародних економічних відносин Аліна Сергіївна Шолом взяли участь у міжнародній освітній ініціативі «Академія ЄС-Східне Партнерство», яка проходила 11–15 лютого 2019 року у м. Київ за підтримки Європейського Союзу у межах програми імені Жана Моне Еразмус+.

Під час заходу 36 учасників з 11 країн представили свої дослідження, проаналізували роль Європейського Союзу у Східній Європі, охарактеризували особливості відносин ЄС з кожною країною-учасницею Східного Партнерства, зокрема процес імплементації Угод про Асоціацію з ЄС Грузії, Молдавії та України, обговорили чинники, що гальмують зближення ЄС з країнами Східного Партнерства, розглянули потенційні сценарії їхніх відносин у майбутньому.

Запрошеними спікерами «Академії ЄС-Східне Партнерство» стали міжнародно визнані вчені, високопосадовці, лідери громадянського суспільства з Європейського Союзу та країн-учасниць Східного Партнерства. Серед них — Хюг Мінгареллі, Ольга Стефанішина, Майкл Емерсон, Том Касі, Вероніка Мовчан.