RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 503

24 листопада 2018 року

Найактивніші студенти факультету взяли участь у проекті “We are the Peacemakers”

Найактивніші студенти факультету взяли участь у проекті “We are the Peacemakers”

З 12 до 18 листопада 2018 року найактивніші представники Студентського наукового товариства факультету факультету МЕВ та ТБ університету: Ольга Булгакова, Марія Храпуненко, Ганна Герегієва, Данил Подшибякін, Станіслав Ковальчук, Іван Сушинський та Роман Мороз — взяли участь у міжнародному дипломатичному проекті Erasmus+ "We are the Peacemakers”, який проходив у м. Ерфурт, Німеччина.

Захід відбувся за підтримки НГО «Освічена ініціатива», НГО “Culture Goes Europe”, НГО “Academy of Innovation”. Його учасниками стали 24 студенти, які вивчають політичні науки та міжнародні відносини, з 3-ьох різних країн світу: України, Німеччини та Росії.

У межах проекту студенти займалися створенням платформи «Активістів миру», розробляли механізми з «миротворчої» дипломатії нового покоління, вивчали методи врегулювання особистісних та міжнародних конфліктів як інструментів для взаєморозуміння громад на місцевому рівні та світової спільноти в цілому.

Продовженням проекту стане проведення інтерактивних лекцій, семінарів та дискусій з теми встановлення дипломатичного миру на факультеті МЕВ та ТБ за участю студентів та експертів з інших країн, які завітають вже до Харкова.