RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 530

21 листопада 2018 року

Співробітники кафедри МЕВ Катерина Макарчук та Марина Шуба взяли участь у науковому стажуванні у Варшаві

Співробітники кафедри МЕВ Катерина Макарчук та Марина Шуба взяли участь у науковому стажуванні у Варшаві

5–16 листопада співробітники кафедри міжнародних економічних відносин Катерина Макарчук та Марина Шуба взяли участь у науковому стажуванні у Варшаві (Польща), організованому Університетом кардинала Стефана Вишинського спільно з Інститутом академічної і наукової співпраці та фундацією ADD.

Мета стажування — підвищення кваліфікації освітян, поглиблення співпраці в академічній та науковій сферах між Україною і Польщею.

Наукове стажування проходило у 2 етапи.

Перший етап (заочний) передбачав проведення самостійного дослідження на тему «Академічна доброчесність: виклики сучасності» та написання наукового есе за його результатами.

На другому етапі стажування була запланована участь у низці заходів: у круглому столі за участю польських експертів компанії Plagiat.Pl «Запобігання плагіату в освітньому та науковому середовищі. Програмні засоби для виявлення можливого плагіату у наукових та академічних роботах», освітньому візиті до Університету кардинала Стефана Вишинського (проведено презентацію з приводу подання заяв на фінансування навчання і проведення наукових досліджень у польських закладах вищої освіти), екскурсії історичною частиною Варшави тощо.