RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 324

21 листопада 2018 року

“Alma mater–2018”: МЕВ та ТБ нагороджено за кращий масовий вокальний номер

“Alma mater–2018”: МЕВ та ТБ нагороджено за кращий масовий вокальний номер

16 листопада 2018 року в Каразінському університеті з нагоди 214-річчя від дня підписання Стверджувальної грамоти про його заснування та Міжнародного дня студентів відбувся гала-концерт традиційного щорічного конкурсу творчості першокурсників “Alma mater–2018”.

Цього року конкурс мав формат подорожі до країни мрій. Різноманіття талантів студентів-першокурсників вразило всіх присутніх. Оваціями глядачі зустрічали виступи вокалістів, репертуар яких варіювався від українських пісень, зокрема «Ніч яка місячна», «Журавлі» The Hardkiss, «Коли вона поруч» Нумер 482, «Тримай» NK до світових хітів “Highway to Hell” AC/DC та “River” Бішоп Бріґґз.

За результатами конкурсу кожен факультет отримав відзнаку в різних номінаціях. Факультет міжнародних екокномічних відносин та туристичного бізнесу було нагороджено у номінації «Кращий масовий вокальний номер».

«Вдячні першокурсникам за цей фантастичний подарунок до дня народження нашого університету та до Міжнародного дня студентів. Бажаю, щоб ваше студентське життя було таким яскравим і незабутнім, як цей концерт», — звернувся до присутніх ректор, академік Віль Бакіров.

Вітаємо учасників, ви гідно представили факультет! Бажаємо успіхів у творчості, навчанні та науці.